Web Analytics Made Easy - Statcounter

 محسن صالحی نیا در نشست امروز کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای سیاست‌های اصل 44 مجلس با دستور کار بررسی راهکارهای افزایش تولید خودروی باکیفیت و با قیمت مناسب با بیان اینکه به دنبال فرمایشات مقام معظم رهبری درباره جهش تولید در صنعت خودروسازی، با هماهنگی با خودروسازان دولتی و بخش خصوصی برنامه‌ای در این راستا تدوین شد، گفت: بر اساس این سیاست مقرر شد در یک فرآیند 6 ماهه از ابتدای دی ماه سال جاری تا ابتدای تیرماه سال آتی باید تولید نسبت به 6 ماهه قبل 50 درصد رشد داشته باشد که در صورت تحقق، تولید 430 هزار دستگاه به 640 هزار دستگاه افزایش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس هیات عامل ایدرو با بیان اینکه برای تحقق برنامه فوق باید اصلاح فرآیند تامین از مسیر حداکثر استفاده از توان و ساخت داخل به کار گرفته شود، افزود: برای تحقق این مهم از روش هایی مانند جایگزینی مواد و قطعات بومی، شبکه سازی برای تولید قطعات و... استفاده می‌شود.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه تولید در صنعت خودرو طی 6 ماه گذشته نسبت به سال قبل 20 درصد رشد داشته، اضافه کرد: باید ساختاری فراهم شود که افزایش تولید به صورت اقتصادی محقق شده و بخشی از زیان خودروسازان جبران شود.

وی نظام تامین مالی غیرتورمی زنجیره ای را سومین محور برنامه مذکور توصیف کرد و ادامه داد: استفاده از طرح «گام و صکوک» می تواند در این مسیر راهگشا باشد.

صالحی نیا گفت: براساس برنامه ریزی ها مقرر شده است دو خودروساز بزرگ کشور در سال آینده حدود یک میلیون و 200 هزار دستگاه خودرو تولید کنند که این عدد همراه با تولیدات خودروسازان بخش خصوصی به یک میلیون و 300 تا یک میلیون و 350 هزار دستگاه خواهد رسید.

مقیمی: رشد 58 درصدی تولید در ایران خودرو طی سال جاری

براساس این گزارش فرشاد مقیمی مدیرعامل ایران‌خودرو با اشاره به طراحی و ساخت گریبکس 6 سرعته در داخل، ادامه داد: ایران خودرو از ابتدای سال تاکنون حدود 58 درصد رشد تولید داشته که این عدد از ابتدای آذرماه حدود 29 درصد نسبت به ماه های گذشته افزایش یافته است.

وی درباره انتشار برخی خبرها مبنی بر تحویل خودرو، تصریح کرد: تعدادی از خودروها علی رغم اینکه شماره و به نام شخص شده، به دلیل مسائل به وجود آمده در شبکه حمل و نقل کشور در پارکینگ مانده است و سیستم حمل و نقل نتوانسته آنها را جابجا کند.

مدیرعامل ایران خودرو افزود: در حال حاضر این خودروها با استفاده از سیستم ریلی و جاده ای جابجا می شوند؛ با استفاده از سیستم ریلی حدود 400 دستگاه و با استفاده از سیستم جاده ای حدود 2200 دستگاه جابجا شده است، همچنین به افرادی که در اطراف سایت های تولید هستند، پیامک ارسال شده که در صورت لزوم می توانند شخصاً به این سایت ها مراجعه و خودروی خویش را تحویل بگیرند؛ روز گذشته حدود 2800 دستگاه به مردم تحویل شده است.

سلیمانی: توقف تولید پراید ظرفیت تولید سایپا را 2 هزار دستگاه کاهش داد

در ادامه این نشست جواد سلیمانی مدیرعامل سایپا نیز با بیان اینکه تولید سایپا حدود 600 هزار دستگاه بود، اضافه کرد: 150 تا 200 هزار دستگاه به صورت CKD تولید می شد که با اعمال تحریم ها ظرفیت اسمی به 400 تا 450 هزار دستگاه کاهش یافت.

وی ادامه داد: با توقف تولید پراید ظرفیت اسمی سایپا بار دیگر حدود 200 تا 250 هزار دستگاه کاهش یافت که با تلاش این ظرفیت تاحدودی جبران شد.

مدیرعامل سایپا با بیان اینکه تولیدات ساینا، تیبا و کوئیک ظرفیت کاهش یافته تولید پراید را تاحدودی جبران کرد، اظهار کرد: به صورت میانگین تولید هر خودروی داخلی حدود 2 هزار دلار ارزبری دارد و این میزان برای مواد اولیه مانند پتروشیمی ها، ورق فولادی و قطعات هزینه می شود./

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۵۸۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد

به گزارش قدس آنلاین، قیمت نفت در روز چهارشنبه برای سومین روز پیاپی کاهش یافته است. افزایش ذخایر نفت خام و تولید نفت آمریکا به عنوان بزرگترین مصرف کننده نفت دنیا به همراه بالا رفتن امید نسبت به قرارداد آتش بس در خاورمیانه از عوامل افزایش قیمت نفت بوده است.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۵۴ سنت معادل ۰.۶۱ درصد کاهش به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۸۰ سنت معادل ۰.۹۸ درصد کاهش ۸۱ دلار و ۱۳ سنت معامله می‌شود.

آمار موسسه نفت آمریکا نشان می‌دهد ذخایر نفت خام این کشور ۴.۹۰۶ میلیون بشکه در هفته گذشته افزایش داشته ،در حالی که ذخایر بنزین و میعانات گازی آن کاهش یافته است.
آمار رسمی اداره اطلاعات انرژی آمریکا نشان می‌دهد ذخایر بنزین این کشور ۱.۴۸۳ میلیون بشکه و ذخایر میعانات گازی ۲.۸۷ میلیون بشکه پایین آمده است.
تولید نفت آمریکا هم در ماه فوریه تا ۱۳.۱۵ میلیون بشکه در روز افزایش داشته در حالی که در ژانویه برابر با ۱۲.۵۸ میلیون بشکه در روز بوده است.
انتظار بسته شدن یک قرارداد آتش بس بین رژیم صهیونیستی و حماس به دنبال از سرگیری مذاکرات صلح توسط مصر قیمت نفت را پایین آورده است. پایان این جنگ می‌تواند نگرانی در مورد گسترش درگیری و مختل شدن عرضه نفت خاورمیانه را کاهش دهد.
به نظر می‌رسد تولید اوپک صد هزار بشکه در روز در آوریل کاهش یافته و به ۲۶.۴۹ میلیون بشکه در روز رسیده است که نشان دهنده صادرات کمتر ایران، عراق و نیجریه و تعهد به سایر اعضا به قرارداد تولید اوپک پلاس است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • نگهداری تَک پلاک جرم محسوب می‌شود
  • گواهی اسقاط هایما به این مبلغ افزایش یافت/ایران‌خودرو: قیمت هایما تغییری نکرد
  • افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ
  • چهار محصول ایران خودرو گران شد
  • ایران‌خودرو: قیمت محصولات تغییری نکرده است
  • تغییر قیمت گواهی اسقاط برای شماره گذاری هایما / ایران‌خودرو: قیمت هایما تغییری نکرد
  • تغییر قیمت گواهی اسقاط برای شماره گذاری هایما/ ایران‌خودرو: قیمت هایما تغییری نکرد
  • نفت برنت به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید
  • فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا آغار شد | اسامی خودروها، قیمت و زمان تحویل
  • برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد